Spacer  

 
Line
Line
 AMAC forum HOUS Darko Beovic Hrvatu u BIH
       
Forum:

 
HRVATI- AMAC - HRVATSKI WEB PORTAL
 

 
Podrska biskupu. dr. Bogovicu-
 
Ime i prezime: *
E-Mail: *
Telefon:
Fax
Grad
Drzava
Vasa poruka
      

Podrska domoljubnom biskupu

Oce biskupe hvala Vam na  Vašoj iskrenosti, dubini poruke, revoltu protiv nepravde, otporu europskoj carlinoj ludosti
U staroj su Ateni govorili da su oni koji se na zalazu za Opce Dobro - beskorisni. Vi ste naš Atenjanin
Dr. Zvonimir Saparovic (Zagreb)

Pridruzujem se iskazanoj podrsci domoljubnom biskupu, dr. Mili Bogovicu, uvjerena, da je njegovo osobno misljenje, po pitanju ponasanja haske tuziteljice, ujedno i misljenje HBK-e, kao i kardinala Josipa Bozanica, - istovjetno!

Vjernici to ocekuju!

Prozivanje biskupa, dr. M.Bogovica, Crkve i Vatikana i upiranje prstom na sve samostane franjevackog reda koje stite i sakrivaju generala Gotovinu, kolikogod bilo neukusno i neprimjereno ima i svoju dobru stranu. Haag nam je, tocno, svojim kaubojskim ponasanjem i rjecnikom, otkrio svoj stav prema HBK-i, Crkvi i Vatikanu, ali i izmamio poneku njihovu reakciju i opravdani protest.

Ovakvom rasporedu figura na sahovskoj ploci (gdje Haag drzi bijele figure!) ocito je, da je igra u samom pocetku krenula krivim putom, da se vuku krivi potezi, s obje strane, i da to cine pogrješne osobe. Pogrjesne osobe, bivse i sadasnje vlasti!

Dok Haag u igru ubacuje strbce, kao svoje najblize suradnike, pobjednicka Hrvatska grca, pretvorena u okorjelog agresora, ucijenjena, utamnicena.

Treba li hrvatska vlast sutjeti i pokorno ugadjati ponizavajucim zahtjevima Carle del Ponte?

Godine, koje su minule, nisu donijele ni oprost, ni suzivot.

Hrabri domoljubni biskupe, poštovani dr. M. Bogovicu, Hrvatska je iznevjerena, njezini osloboditelji progonjeni i utamniceni, nepozeljni i ponizeni!

Da Haag postuje i uvazava Hrvatsku, i njezine stecevine, - te, da je Hrvatska imala i ima vlast, kojoj su na prvom mjestu obrana i zastita samostalnosti i nezavisnosti, - kao sto uvazava Srbiju, RS i tzv. Krajinu, - u istragama bi slijedio kronoloski red i razvoj ratnih zbivanja i nuzno bi bio usmjeren na utvrdjivanje uzrocno posljedicnih veza, i prepoznao bi, otkrio agresora i dao mu ime. Ovako, izvlaciti osobe i dogadjaje iz vremenskoga konteksta i tijeka, prema potrebama dnevne politike, nije nista drugo, nego politicka trgovina, stvaranje uvjeta za krivotvorenje novije hrvatske povijesti. Zna se, s kojim ciljem i sto potom slijedi.

Postovani biskupe, dr. M.Bogovicu, osim nekoliko iznimaka, hrvatski covjek trpi neopisivu medijsku blokadu. Mediji su u rukama svjetskih preradjivaca informacija i istine, koji, nazalost, uz pomoc «nasih» dobro nagradjivanih djelatnika, odradjuju prljav posao za tudjinske interese.

Stoga Vas pozivam, kad Vam vrijeme to dopusti, budite dragi posjetitelj, na stranicama Hrvati Amac foruma. I zagovarajte zajedno s nama, slobodu misljenja i govora, pravdu za sve i prema svima.

Neka Vam na tom putu, Bog bude milostiv!

Hvaljen Isus i Marija!

Mira Donadini

Preuzviseni, uvijek su se hrvatski neprijatelji obarali na Katolicku Crkvu u Hrvatskoj kao i na Vatikan i Pape. Ali isto tako kad je bilo najtezje hrvatski su biskupi stajali iz narod, Uzor je nas blazeni Alojzije Stepinac, koji je stajao uspravno ispred jednih od najkrvavijih sudova, najkrvavijeg rezima i rekao :ja bih bio kukavica kad ne bih stajao uz svoj narod , koji se plebiscitarno iskazao da hoce svoju nezavisnost. I vise nije trebao nikada nista reci, jer je rekao ja sam sa svojim narodom. To je potvrdio svojim mucenistvo, Imao je izbor, mogao je otici u Rim.
Zato  ovo sto ste tako jasno stali uz one koji su progonjeni radi toga sto govore i one koji su poginuli za slobodnu Hrvatsku, vas stavlja rame uz rame s nasim blazenikom , kardinalom Stepince. Nazvat ce Vas desnicarom (da bas ne kazu fasistom) ali mi Hrvati znamo tko ste i sto ste. Doslo je vrijeme braniti istinu o hrvatskoj borbi za svoju samostalnost. I izgleda da je vas Bog izabrao da se nedjete na vrhu tih nastojanja. Sve su oci Hrvata ne samo u domovini nego i izvan nje uprte u Vas. Molimo za Vasu snagu . Danas vise nisu prilike u kojima je nas Blazen Stepinac trpio9, ali sam uvjerena da on stoji uz Vas a mi Hrvati moramo moliti za Vas i za to da istina opobijedi. S duznim postovanjem

Vera Valcic Belic (Vancouver, Canada).

Biskup Gospicko - Senjski, dr. Mile Bogovic

Dragi preuzviseni Oce Biskupe,

Hvala Vam na ljubavi i ponosu prema nasoj divnoj ali ispacenoj Domovini. Vasa hrabrost i nepokolebljivost prema nepravdi i zlocinu, pa radilo se to i o svjetskim mocnicima ovog trenutka, neka bude primjer svim potlacenim, porobljenim, pokradenim, protjeranim i ponizenim narodima, koji kad se jednom dignu, nazaustavljiva su sila, koja mrvi sve pred sobom.

Ovaj Oslobodilacki-Domovinski rat jos traje, samo se vodi na drugi, puno lukaviji i pokvareniji nacin, na koji se jos nazalost nismo navikli...

Dragi Oce Biskupe, neka Vam Svevisnji dade dovoljno snage i mudrosti da uspijemo zajednickim snagama sacuvati svoju neovisnu i slobodnu drzavu Hrvatsku, Hrvatski narod i sav Bozji narod cijelog svijeta!

Bobo Markic, Toronto, Canada


Kommentar0: smognimo snage da se suprostavimo pokušaju sloma naše vjere i ljubavi prema Bogu i domovini Hrvatskoj

Radovan Željko, Hamburg


Vec odavno sam uvidjela da taj Haski sud nema blage veze ni s pravom ni s pravdom. Ne mogu oni nama oprostiti sto smo se goloruki uz Bozju pomoæ uspjeli obraniti od VELIKOSRPSKE AGRESIJE. Da je Milosevic uspio napraviti VELIKU SRBIJU do Slovenije i da smo mi nestali OVI HASKI TUZITELJI BILI BI ZADOVOLJNI. Uz Bozju pomoc smo uspjeli pobjediti i uz Bozju pomoc cemo i opstati. Moja iskrena podrska BISKUPU MILI BOGOVICU. Moje iskreno HVALA BISKUPU BOGOVICU u obrani ISTINE

Mirjana Majnaric, Zahreb.

Veoma dragog svecenika i povjesnicara Milu Bogovica poznam vec dugi niz godina, a znam i kako je odmjeren i veoma dobro upucen znanstvenik od kojeg nisam nikada procitao niti jednu recenicu napisanu bez utemeljenja u tocan podatak i promisljen zakljucak. Takav je i njegov poduhvat gradnje crkve na Udbini, po onom sto citam o tom poslu, jer nikoga ne stavlja u podredjen odnos spram te uspomene na mucenike, niti je zanemario bilo koju sastavnicu proslosti na tom prostoru. Sadasnji njegov odgovor na napade, a vjerojatno je slicnih napada bilo i u poslovima udbinske crkve, svaki takav napad stavlja u njegove prave okvire i razotkriva presucene namjere napadaca. Svakom koji otvorenih ociju promatra odnose Drzave i Crkve u Hrvatskoj, pojednostavljeno uzimajuci oba pojma kao nazive za mnostvo razlicitih sudionika u tim odnosima, moze biti jasno zasto su uvijek prvi na udaru biskupi Jezerinac i Bogovic. Ostali biskupi, ako samo njih stavljamo na ravan takvoga promatranja drustvenih odnosa u Hrvatskoj, nisu ni blizu onom isticanju hrvatstva i njegove ugrozenosti u sadasnjoj Drzavi kako to cine Jezerinac i Bogovic. Razina je govora drugih biskupa na visinama bogoslovlja i opcih drustvenih odnosa (grijeha struktura, neradne nedjelje, crkvenih i drzavnih vlasti), a Jezerinac i Bogovic su osjetljivi na sve ono sto Drzava cini protiv hrvatskoga naroda. Ova sadasnja drzavna vlast to cini vec vise od desetljeca (ni sve godine upravlja predsjednika Franje Tudjman a nisu bile jednako korisne hrvatskom narodu), pa je pravo sto joj barem dva covjeka od vlasti u Crkvi pokazuju sto to cini. Prisjecam se i Bogoviceva pisma Jeleni Brajsa. Ono sto je ona poslije toga pisma dozivjela i od Crkve i od Drzave, pokazali su koliko je on imao osjetljivosti za sve dobro koje je ucinila i kako je dobro predvidio, iako to nije nicim naglasio u pismu, sto ce ona dozivjeti s obje strane koje su je do tada podrzavale. Kad saberem sve sto sam Vam napisao, moram radosno reci: hvala Bogu sto imam takvoga prijatelja Milu Bogovica koj!

emu je Bog dao snage govoriti istinu i ciniti dobro mnogima koji vole svoj narod i zemlju na kojoj zive, a kad bi svi htjeli zivjeti u zajednistvu s drugim narodima, kako ga on propovijeda, bila bi jaca i Drzava u kojoj zivimo.

(iz pisma Damiru Borovcaku, od 28. rujna 2005., koji me je potaknuo na ovo svjedocanstvo)

Milan Ivanisevic, Split

Tko je Carla Del Ponte da napada Vatikan i Hrvatske Biskupa Casne Krstene Bogoljubce ,Krcanstvo je JACE OD DJAVOLJSKE KARLE LUCIFER PONTE i jos bolje ce proci nego za Vrijema Nera i Rimskom Imperiji.

Jeronim Puskaric, Bonn, Njemacka

Cuvajmo naše svetinje!

Cuvajmo ono što nam je Bog darovao i za nas izvojevao!

Ivanka Peraniic, Hrvatska

 Dajemo punu podrsku  izjavi preuzvišenog oca biskupa Mile Bogoviæa u vezi s napadajima na Svetoga Oca i cijelu Katolicku crkvu i pokusajima obezvrjedjivanja Domovinskoga rata i ljudi koji su zasluzni da danas zivimo u miru i slobodi.

Zlata i Julije Derossi, Zadar
dr. Jure Buriæc Dubrovnik

Puna podrska. S postovanjem

Branko Djanic, Lonigo, Italija


Vise smo bili nego iznenadjeni da je ta vjestica Carla del Ponte pocela napadati Sv, Otca i Vatikan,
sto si ta nesretnica zamislja?
Napad na Vas svakako osudjujemo jer Vi kao covjek i Biskup postupili ste po ljudskom i Bozjem pravu
da branite istinu.
Nazalost nasa hrvatska izdajnicka mafija ne stedi nasih svetinja, oni misle da ce vjecno zivjeti.
Ali Bog stiti pravednike i mi Vam svi iskazujemo punu podrsku i zahvalnost za Vasu
zrtvu koju kao Bozji izabrani sluzbenik podnosite za nas narod koji je stavljen na muke, iako smo mi Hrvati vjekom zivjeli vrlo posteno,  nikada mi ne napadosmo niti jedne zemlje vec se uviek branismo i cuvasmo svoju domovinu.
Kao rodoljubni pjesnik iz daleke Australije osobno se pridruzujem sa svima onima koji osjecaju kolika je velika nepravda nanesena Vama i cielom nasem narodu.
Neka Svevisnji vladar cielog svieta pomogne Vama i nasem narodu da se spasimo
te crne zene kojom upravlja
mrznja i zloba.
Molimo se nasem Spasitelju Isusu Kristu da nas riesi takovih hrvatomrzaca i izdajnika.

Uz duhovnu snagu i vjeru u Boga,
Ostajmo vjerno uz Biskupa svoga,
Neka nasa Sveta crkva u Hrvata,
Carli del Ponte zatvori vrata.

Jer ta crna vjestica iz Haaga,
Htjela bih sada pod svaku cinu,
Prevarit sve i obtuzit svakoga,
Za naseg Viteza i brata Gotovinu.

Bog i Hrvati!

Poetessa
Mirjana Emina Majic, Rooty Hill , Australiija

 
Line

Copyright @2003 - 2005 Hrvati AMAC forum.

   
 
Line

Hrvati AMAC

 

 

AMAC forum

AMAC Forum
Poštovani i preuzvišeni Oče biskupe,

Hvala Vam u osobno ime i ime onih koji su ožalošćeni i povrijeđeni bezobraznim napadom Carle del Ponte na Sv.Oca, na Vatikan, na nadbiskupe u Vatikanu, na hrvatske biskupe, na Vas osobno imenovanog, na našu hrvatsku Crkvu i na sve poštene Hrvate, što ste arogantnoj Carli del Ponte odgovorili tako kako pristoji. Ona pokušava sprovesti intelektualni teror nad slobodom mišljenja, nad našom zdravom pameću, nad našom slobodom prosudbe, nad našim katoličkim poštenjem i konačno nad našom hrvatskom istinom u obrani od velikosrpske agresije. Po logici koju nameće Carla del Ponte, svaki je Hrvat kriv dok ne dokaže svoju nevinost, svaki je Hrvat kriv koji ne misli po obrascu Haaškog suda, svaki je hrvatski novinar kriv koji će napisati istinu o događajima na tom sudu, svaki je hrvatski branitelj kriv koji je Hrvatsku branio od srpskog terorizma dok ne dokaže svoju nevinost i svaki je katolički samostan kriv dok ne dokaže da ne skriva Antu Gotovinu. Taj paradoks sličan je srednjovjekovnoj inkviziciji - optužujem te da si vještica - dokaži da nisi! Taj paradoks, koji čak ako i hrvatska vlast podržava iz vlastitog straha samoodržanja na vlasti, mi obični hrvatski građani katolici, bogobojazni i s kakvim-takvim smislom za logiku i pravdoljubivim mišljanjem, ne možemo prihvatiti.
Opsirniije